Kakšne so prednosti ogrevanja z IR paneli?

Ker so infrardeči valovi del sončne svetlobe, so popolnoma varni za uporabnika. Že desetletja se uporabljajo celo v zdravstvene namene, predvsem za zdravljenje bolečin v mišicah in sklepih. Tudi v porodnišnicah so inkubatorji pogosto opremljeni z infrardečimi sistemi ogrevanja, da novorojenčkom vzdržujejo toploto.

Infrardeči valovi so del spektra naravne svetlobe. IR PANELI vam to ponujajo vsak dan.

Prednosti IR panelov za zdravje!


  • Ogrevanje z IR paneli ne povzroča dvigovanja prahu in bakterij, ki se nabirajo v stanovanju. S tem lahko preprečimo ali omejimo alergije in bolezni!

  • IR grelne plošče ne izsušujejo zraka, zato ne dražijo sluznice in dihalnih poti. To je izvrstno za starejše, otroke in dojenčke, ki so na to veliko bolj občutljivi.

  • IR žarki se kot toplotna terapija že vrsto let uporabljajo v zdravstvene namene. Z njimi se odpravljajo bolečine v mišicah, hrbtenici in sklepih. Zaradi toplote, ki prodre globoko v tkivo se izboljša fizično in psihično počutje.

  • Toplotna IR terapija pomaga izgubljati težo, saj s pospeševanjem presnovnih procesov vitalnih organov in žlez z notranjim izločanjem povzroči bistveno večje in hitrejše izgorevanje kalorij.

  • Toplotna IR terapija pospeši krvni obtok, pomaga pri zniževanju holesterola, izboljšuje imunski sistem in pomaga pri prehladih.

  • Toplotna terapija vpliva na razstrupljanje telesa in čiščenje kože, kar pomaga pri odpravi aken.

IR paneli so lahko pretvorijo 99 % električne energije v toploto. Nobena od ostalih električnih grelnih naprav ne proizvede tako visokega odstotka toplote glede na porabljeno električno energijo. IR ogrevanje zato prinese velik prihranek pri stroških ogrevanja.

Filter
X

Dobrodošli na novi spletni strani

s pestro izbiro kakovostnih in cenovno dostopnih IR panelov ter termostatov.

Decemberska praznična akcija!

Do vključno 26. decembra vam nudimo 6% popusta pri nakupu IR grelnih plošče serije PE ter prenosnega IR grelnika Tower1000-Pro. Naj vas to zimo ogrejemo prav mi!


IRpaneli.com 2022 - © Vse pravice pridržane