IR paneli – montaža in vse, kar pride zraven

IR paneli sevajo infrardečo toploto in prinašajo številne prednosti, med drugim tudi enostavno montažo v primerjavi s številnimi drugimi ogrevalnimi sistemi. Vas zanima, kako jih lahko namestite doma?

Napeljava

Veseli boste, da za napeljavo ogrevalnega sistema z IR paneli ne potrebujete ničesar drugega kot delujoče električno omrežje. Če je elektrika pri vas doma že napeljana in vtičnice delujejo, dodatnega dela torej ne bo. Grelno ploščo namreč preprosto priključimo v vtičnico in že lahko začnemo segrevati prostor.

V primerjavi s klasičnimi ogrevalnimi sistemi, ki zahtevajo napeljavo cevi, je to torej mala malica. Nobenega dodatnega dela, nobene umazanije, samo priročen in nezahteven ogrevalni sistem.


Montaža na steno

Za vrtanje lukenj uporabite priloženo papirnato šablono. V luknje vstavite vložke in privijte priložene vijake toliko, da se navoj skrije v steno. Grelno ploščo nataknite na vijake in jo zamaknite vstran, da se zatakne. Sedaj jo lahko varno priključite na električno omrežje.

Montaža na strop

V paketu je priložen nosilec v obliki črke H, ki je namenjen za stropno montažo.

S pomočjo nosilca si na stropu označite 4 točke, kjer boste zvrtali luknje. V luknje vstavite vložke in nosilec trdno privijte na strop. Grelno ploščo obesite na nosilec tako, da se zatakne in ne more več zdrsniti z njega. Sedaj jo lahko varno priključite na električno omrežje.
Video navodila za montažo in uporabo IR panelov


Video navodila za montažo panelov serije PE

Video navodila za montažo panelov serije IC
Video navodila za montažo in uporabo termostatov serije Smart

Montaža in uporaba termostata Smart 1.0

Montaža in uporaba termostata Smart 1.0 Pro

Montaža in uporaba termostata SmartPlug


Navodila za uporabo in montažo

X

Dobrodošli na novi spletni strani

s pestro izbiro kakovostnih in cenovno dostopnih IR panelov ter termostatov.

Decemberska praznična akcija!

Do vključno 26. decembra vam nudimo 6% popusta pri nakupu IR grelnih plošče serije PE ter prenosnega IR grelnika Tower1000-Pro. Naj vas to zimo ogrejemo prav mi!


IRpaneli.com 2022 - © Vse pravice pridržane