Industrijski IR grelci: prava izbira za ogrevanje poslovnih in industrijskih prostorov

Industrijski IR grelci: prava izbira za ogrevanje poslovnih in industrijskih prostorov

INDUSTRIJSKI IR GRELCI: PRAVA IZBIRA ZA OGREVANJE POSLOVNIH IN INDUSTRIJSKIH PROSTOROV

Infrardeči grelec je izredno tehnološko napredno grelno telo, ki prostore ogreva s pomočjo infrardeče svetlobe. IR grelci ne ogrevajo zraka v prostoru, kot je to značilno za večino preostalih naprav za ogrevanje, ampak toploto usmerjajo na posamezne površine v svoji neposredni bližini. Tak način ogrevanja je izredno varčen, saj se energija izrablja zelo učinkovito. Posamezne površine, ki jih infrardeči grelec ogreje, pa ostanejo tople dlje časa.

IR grelnik zaradi teh svojih lastnosti ni primeren zgolj za ogrevanje stanovanj in hiš, temveč je izjemno učinkovit tudi kot industrijski IR grelec.

IR grelci, ki so primerni tudi za ogrevanje industrijskih stavb - SUNDIRECT

Elegantna in izpopolnjena serija industrijskih IR grelcev SUNDIRECT za ogrevanje velikih površin je posebej zasnovana za ogrevanje velikih prostorov in za zunanjo uporabo. Visokokakovostna grelna plošča iz stiskanega in eloksiranega aluminija, ki ima na površini dodaten premaz za močnejše infrardeče sevanje, skupaj z visokokakovostnim grelnim elementom iz krom-aluminija, oddaja močne dolgovalovne infrardeče žarke. Prav zaradi tega velja za eno najbolj učinkovitih dolgovalovnih infrardečih grelcev za ogrevanje velikih površin na tržišču.

Serija SC-Plus, ki s pomočjo infrardečega grelnika greje hitreje in z višjo temperaturo, ima visokotemperaturni element iz fero-krom-aluminija, ki na površini razvije 300-350 °C. Zaradi višje temperature površine so infrardeči žarki močnejši, sežejo dlje in ogrevajo hitreje. Površina se segreje na najvišjo temperaturo v manj kot 5 minutah in ostane segreta dlje časa.

Industrijski IR grelci z raznoliko uporabnostjo

Nova serija IR grelcev za ogrevanje velikih površin je idealna rešitev za vse odprte in poslovne prostore. Mednje sodijo: recepcije, trgovine, skladišča, garaže, hoteli, cerkve, restavracije in bari, dvorane, pokrite površine, kot so terase in tako dalje.

Z uporabo infrardečega grelca prihranite pri energiji in s tem pri denarju. Izgube so majhne, saj se z odpiranjem vrat in oken v sicer zaprtih prostorih energija ne izgublja. Zrak med ogrevanjem z infra grelci ostaja dovolj vlažen in zato ne draži oči ali dihal. Ker infrardeči grelec ne greje zraka, ampak površine, pa tudi ne dviguje prahu in bakterij, zato je izjemno uporaben za alergike.

IR grelnik med gretjem na uporabnike vpliva blagodejno

Industrijski IR paneli delujejo brez žarenja in so zato popolnoma varni. Naprave za infrardeče ogrevanje, kot je IR grelnik, delujejo namreč s pomočjo infrardečih valov, ki so del sončne svetlobe. Njihova velika prednost je, da ne potrebujejo vzdrževanja. Posledično so dobra izbira, ko se odločite za zamenjavo tradicionalnih kvarčnih in halogenskih peči.

Sicer pa ima IR grelnik, poleg varčevanja in učinkovite izrabe energije, tudi številne druge prednosti. Infra grelci namreč zelo blagodejno vplivajo na počutje in zdravje posameznikov. Infrardeča svetloba zmanjšuje bolečine v sklepih, mišicah in hrbtenici. Pomaga pri celjenju ran. Zmanjšuje količino stresa in vsesplošno deluje dobro na zdravje uporabnikov.


X

POSEZONSKA RAZPRODAJA

 

V spletni trgovini IRpaneli.com vam to pomlad in poletje nudimo: 

17% popusta pri nakupu IR grelnih plošč z okvirjem serije PE

10% popusta pri nakupu IR grelnih plošč brez okvirja serije IC

7% popusta pri nakupu steklenih IR grelnih plošč serije TH

7% popusta pri nakupu IR grelnih ogledal serije MD

7% popusta pri nakupu prenosnega IR grelnika Tower-1000

Naj vas naslednjo zimo ogrejemo prav mi!

 


IRpaneli.com 2022 - © Vse pravice pridržane