Zakaj so IR grelni paneli tako popularni za ogrevanje

Zakaj so IR grelni paneli tako popularni za ogrevanje

ZAKAJ SO IR GRELNI PANELI TAKO POPULARNI ZA OGREVANJE

IR paneli so na slovenskem trgu vse bolj poznana in priljubljena vrsta ogrevanja. Pred deset in več leti so nam bili skoraj nepoznani, v zadnjih letih pa se je predvsem z zadovoljstvom kupcev dober glas razširil v deveto vas. Svoj pečat k večji prepoznavnosti infrardečega ogrevanja so dodali tudi tržni marketing in pa prispevki ter oddaje v raznovrstnih medijih. Ogrevanje z IR paneli se pojavlja tako v tiskanih revijah, na spletu in tudi v televizijskih oddajah. Najbolj znani televizijski oddaji sta Delovna akcija na komercialni televiziji Pop tv in oddaja TV Ambienti na RTV Slovenija. V Sloveniji je že kar nekaj ponudnikov infrardečih grelnih panelov in tudi naši najboljši ir paneli znamke Sundirect so se že večkrat pojavili v različnih medijih. Ker smo majhno podjetje, si sicer težje privoščimo tako obširno in veliko vlaganje v promocijo in marketing, vendar vsekakor zagotavljamo najvišjo kvaliteto in konkurenčnost na slovenskem in hrvaškem trgu. Tudi naši IR paneli Sundirect so najnaprednejši in vsako novo sezono se lahko pohvalimo s kakšno novo pridobitvijo in posodobitvijo. Skupaj s proizvajalcem Sundirect stalno sodelujemo in stremimo k najnaprednejši tehnologiji infrardečega ogrevanja. Veliko pozornost posvečamo tudi termostatom in skrbimo za to, da bi bili za uporabnika čim bolj enostavni za uporabo in tudi lepega izgleda.

IR paneli v medijih

V oddaji Delovna akcija prenavljajo hiše in stanovanja ljudem, ki so se zaradi različnih življenjskih situacij znašli v nepopisni stiski in živijo tako rekoč iz rok v usta, zato je prenova njihovega življenjskega prostora izven njihove finančne moči. Z montažo infrardečih grelnih plošč so tem ljudem omogočili enostavno rešitev problema ogrevanja, kar je najpomembneje, pa so jim omogočili tudi poceni ogrevanje za dolgoročno prihodnost. V starejših in slabo vzdrževanih hišah in stanovanjih se običajno pojavi tudi problem vlage, ki ga je seveda potrebno najprej odpraviti. Kot že večkrat povedano, infrardeči grelni paneli grejejo predmete, stene v prostoru, zato je verjetnost za preveliko vlago bistveno manjša ali celo nična. Vsekakor je potrebno prostore redno in pravilno prezračevati, le na ta način se lahko izognemo previsokemu odstotku vlage v naših bivanjskih prostorih. V oddaji so družinam v veliko primerih zmontirali tudi celoten prezračevalni sistem, kar je dobra rešitev za preprečevanje previsoke vlage v prostorih, vendar se je vlagi mogoče izogniti tudi brez teh sistemov, le dovolj pozorni moramo biti, da prostore redno prezračujemo. Vse oddaje delovne akcije si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Ogrevanje z IR paneli v televizijskih oddajah

Kdor spremlja oddajo TV ambienti na nacionalni slovenski televiziji, se je zagotovo že seznanil z infrardečimi grelnimi paneli. V oddajah prikazujejo prelepe hiše in stanovanja, tako stare, prenovljene objekte, kot tudi novogradnje. Ekipa oddaje je obiskala le nekaj domov, kjer so se odločili za infrardeče ogrevanje, verjemite, da je takih domov še zelo veliko, marsikdo se je za ir ogrevanje odločil prav zaradi teh oddaj, ali pa je vsaj natančno preveril in se pozanimal glede infrardečega ogrevanja. Prednost tega je, da za dokaj majhno investicijo (vsaj v primerjavi z drugimi načini ogrevanja) dobimo velik učinek in kar je najpomembneje: dolgo se bomo lahko ogrevali po nizkih stroških električne energije. Tudi tv oddaja TV Ambienti ima arhiv tv oddaj, ki si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani.

IR paneli Sundirect so najbolj konkurenčni na slovenskem trgu

Majhna investicija nakupa IR panelov je sicer relativni pojem, saj si nekateri velik enkraten nakup težje privoščijo, a prednost ogrevanja z IR paneli je tudi ta, da nam ni potrebno vseh grelnih plošč kupiti naenkrat, temveč jih lahko kupujemo tudi sproti, kolikor nam dopuščajo naše finančne zmožnosti. Cene naših Sundirect IR panelov so zagotovo najbolj konkurenčne v Sloveniji in z nakupom naših infrardečih grelnih plošč zagotovo pridobite najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Kot pri drugih investicijah, seveda lahko pridobite različne ponudbe različnih ponudnikov, vendar se stranke zelo pogosto odločijo za nakup pri nas, saj je naša prednost tudi ta, da nakup IR grelnih plošč ni pogojen z našo montažo. Pri nas montaže infrardečih grelnih plošč namreč ne nudimo, saj je montaža tako enostavna, da jo stranke v večini primerov izvedejo kar same, tudi ves potreben material za montažo je namreč že vključen v paket. Za bolj zahtevne montaže vam lahko priporočimo strokovno podkovanega električarja ali pa se sami povežete z vašim lokalnim ustrezno usposobljenem električarjem. Tako boste zagotovo lahko znatno prihranili pri stroških. Vsekakor je ceneje, če vam plošče in termostate zmontira lokalni električar, kot če bi le-ta prišel iz zelo oddaljenega kraja.

 


IRpaneli.com 2022 - © Vse pravice pridržane