Prihranite pri stroških ogrevanja

Prihranite pri stroških ogrevanja

PRIHRANITE PRI STROŠKIH OGREVANJA

V zadnjih dveh letih smo doživeli večkratne in konkretne podražitve vseh energentov za ogrevanje. Marsikdo je pričel razmišljati o menjavi vira ogrevanja. Ogrevalna sezona se je že marsikje pričela, a jesen je zaenkrat dokaj topla in imate še nekaj časa, da razmislite, prekalkulirate in se odločite kako se boste najceneje ogrevali v prihodnje. Kot kaže se podražitve energentov še ne bodo prav kmalu zaustavile. Elektrika se je podražila, še bistveno bolj pa sta se podražila plin in lesni peleti. Torej je pametno razmisliti kaj bo za vas najbolje že v prihajajoči zimi, kakšna bi bila investicija za menjavo celotnega ogrevalnega sistema ter kakšni bi bili posledično mesečni stroški za ogrevanje.

Kako se odločiti glede ogrevanja?

Izbira je odvisna tudi od starosti in vrste obstoječega načina ogrevanja, ki ga imate trenutno. V vsakem primeru je potrebno razmišljati tudi o morebitni dodatni izolaciji objekta. Res, da vsi ti dodatki in menjave prinesejo visoke stroške in vlaganja, a le tako si lahko zagotovite dolgoročne prihranke pri ogrevanju. Če je objekt neizoliran ali slabo izoliran in ima stara okna, pri menjavi ogrevalnega sistema še ne boste prihranili kolikor bi v primeru investicije v novo fasado ali okna.

V vsakem primeru bo potrebno nekaj storiti, vprašanje je le, ali najprej investirati v fasado in okna in kasneje zamenjati ogrevalni sistem, ali obratno. V primeru, da bi se odločili za ogrevanje z IR paneli bi bila v večini primerov ta investicija nižja kot investicija v novo fasado in okna. Je pa dejstvo, da bi za nakup IR panelov potrošili nekoliko manj za vgradnjo v dobro izoliran objekt, saj je v tem primeru potrebno manj moči IR panelov ali celo manj kosov IR panelov. Več kot je v stavbi toplotnih izgub, več ogrevalne moči je potrebne. To seveda velja za vse vrste ogrevanja, ne le za ogrevanje z IR paneli.

Obiščite www.irpaneli.com

Če ste v dvomih kaj storiti ali bi želeli informativni izračun investicije v IR panele ter približen strošek za mesečno ogrevanje, nas seveda kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali ter pripravili ponudbo. Za izračun potrebujemo le kvadraturo posameznih prostorov, višino stropa ter informacije glede kvalitete oken in izolacije. Pišite nam na info@irpaneli.com ali nas pokličite na 041 860 700. Na zalogi imamo stalno dovolj IR panelov, zato lahko takoj poskrbimo, da vas v hladnih dneh nikoli ne bo zeblo. Nudimo vam vedno topel dom z irpaneli.com.

 
 

 

 


X

POSEZONSKA RAZPRODAJA

 

V spletni trgovini IRpaneli.com vam to pomlad in poletje nudimo: 

17% popusta pri nakupu IR grelnih plošč z okvirjem serije PE

10% popusta pri nakupu IR grelnih plošč brez okvirja serije IC

7% popusta pri nakupu steklenih IR grelnih plošč serije TH

7% popusta pri nakupu IR grelnih ogledal serije MD

7% popusta pri nakupu prenosnega IR grelnika Tower-1000

Naj vas naslednjo zimo ogrejemo prav mi!

 


IRpaneli.com 2022 - © Vse pravice pridržane